Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is de autorit geschikt?
Het is een puzzelrit voor jong en oud. De opdrachten en activiteiten die aanbod komen zijn geschikt voor elke leeftijd. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent om dit auto avontuur te rijden. De leeftijden om mee te doen met de activiteiten liggen vanaf 3 jaar tot en met 75+

Is de auto avonturen rit alleen bedoeld voor kinderen?
Nee, de auto avonturen rit is ook te rijden zonder kinderen. De activiteiten zijn bedoeld voor zowel jong als oud. Tijdens de route komen zoveel verschillende dingen aan bod, de route kan ook gereden worden zonder mee te doen in de activiteiten.

Hoelang is de route?
De route duurt ongeveer 2,5 uur.
De route is ongeveer 60 km lang.

Er staat 2,5 uur voor de auto avonturenrit, kan en/of mag ik er ook langer over doen?
Ja, de tijd die wij voor de rit hebben staan is een schatting. Aan de route zit geen tijd gebonden. Het is ook mogelijk om tijdens de rit zelf nog activiteiten te gaan doen. Zoals het wandelen van de mooie wandelroutes die je tijdens de avonturenrit tegenkomt.

Waarom is de auto avonturen rit alleen in de vakantie beschikbaar?
De auto avonturen rit is speciaal ontworpen voor vakanties, zodat het een unieke belevenis wordt. Zo blijft de avonturenrit uniek en divers. Tijdens deze autorit maken we ook gebruik van verschillende borden die overal hangen. Deze kunnen wij natuurlijk niet hele jaar door laten hangen. Vandaar dat we het beperken tot een aantal weken.

Zijn er tussen de route door ook sanitaire voorzieningen waarvan gebruik mag worden gemaakt?
Voordat de route begint, is er de mogelijkheid om bij het startpunt/eindpunt gebruik te maken van het toilet. Ook onderweg komt men horeca tegen, waarbij men ook gebruik kan/mag maken van het toilet.

Is het startpunt ook het eindpunt?
Het startpunt van de auto avonturenrit is hetzelfde als het eindpunt.

Wat zit er allemaal bij de auto avonturen rit inbegrepen?
In de auto avonturenrit zit een digitale route beschrijving op de telefoon inbegrepen. Na het aanmelden ontvangt elke auto een spelletjestas met spelletjes attributen. Ook zit er een kleine verrassing in voor de kinderen, dit kan variëren. De lunch is niet inbegrepen, deze kunt u er apart bij bestellen.

Krijg je de bestelde lunchbox in het begin of halverwege?
De lunchbox kun je afhalen bij het bestelde restaurant. Mochten er in de route 2 restaurants zitten dan kan het voorkomen dat je halverwege de route de lunchbox pas kunt afhalen. Houd hier rekening mee. Op alle startpunten zijn lunchboxen te bestellen, het restaurant wat na het startpunt komt is dan automatisch halverwege. Dit wordt in de web-app aangegeven.

Lunchpakket bestellen
Wij verzoeken je om de lunchboxen uiterlijk 24 uur van te voren te bestellen. Let op dat je de lunch besteld waar je de route ook rijdt.

Kan er bij het lunchpakket rekening worden gehouden met dieetwensen en/of allergieën?
Ja dit kan. Wij verzoeken u om hierover contact op te nemen met het restaurant waar de lunchbox besteld is.

Mijn verbinding doet het niet, wat nu?
Het kan zijn dat op sommige stukjes tijdens de auto avonturenrit route de verbinding wat slechter is. Dit is meestal maar voor eventjes, we zitten natuurlijk ook midden in de natuur. Als de verbinding weer goed is gaat de route gewoon verder waar je gebleven bent. Onderaan de web-app kun je op ‘ga verder’ drukken of ‘ga terug’ zodat het alsnog ingevuld kan worden.

Is de prijs per persoon of per auto?
De prijs is per auto. Wil je met meerdere auto ’s de auto avonturenrit rijden? Dat kan, iedere auto moet apart geboekt worden.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Na het kopen van de avonturenrit krijg je binnen 15 minuten de bevestigingsmail binnen. Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de spam/ongewenste mail terecht komt. Mocht dit niet het geval zijn, dan graag contact met ons opnemen.

Het wachtwoord wat ik gebruik, werkt niet, wat nu?
Je kunt dan het wachtwoord resetten en zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Waar kan ik de route vinden?
Op de dag zelf mag je inloggen met je wachtwoord op de link die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail.

Is de auto avonturen rit op vaste tijden?
Ja, er wordt ingeschreven op een tijd. Op deze tijd begint ook de auto avonturenrit en kunt u bij het startpunt je spelletjestas ophalen. We hebben verschillende tijden aangehouden om het verkeer te reguleren i.v.m. Covid-19. Nadat u bent begonnen met de rit, is de tijd niet echt meer van toepassing. Je mag de hele dag over de rit doen.

Kan ik de antwoorden ook ontvangen?
Als de vakantie waarin de auto avonturenrit in wordt georganiseerd voorbij is volgt er een nieuwsbrief waar de antwoorden in staan.