Hoe werkt het?

De leukste activiteit tijdens de meivakantie. Beleef met je gezin een groot avontuur. Nieuw is dat we dit keer een voice over in de web-app hebben van Piraat Piet, Bartje en oermens Ysbout. Nog meer beleving om je avontuur compleet te maken.

Met vragen over de route, leuke spelletjes met gebruik van je smartphone, coronaproof alles vanuit de auto. Er is keuze uit drie ritten met drie verschillende thema ‘s. Deze speciale autorit door Drenthe of de Noordoostpolder en Friesland is een puzzelrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt langs mooie hoogtepunten. De puzzelrit is voor jong en oud.

Onderweg ga je leuke spelletjes doen vanuit de auto. Deze auto avonturen zijn een fascinerende reis door het bosrijke Drenthe of de bloemrijke Noordoostpolder en waterrijke Friesland! Je kunt er de hele dag over doen, mocht je onderweg wat willen bezichtigen en willen picknicken, dan is dat zeker mogelijk. Tijdens de route wordt er aangeven welke plekken hiervoor geschikt zijn. Neem wel alle regels in acht die gelden m.b.t. Covid-19. Ook krijg je naast de tips in de web-app ook weetjes over het gebied waar jullie rijden.

Na de betaling krijg je een bevestigingsmail. Let op dat je op de dag wanneer de rit plaats vindt, je de inloggegevens pas activeert. De inloggegevens zijn beperkt houdbaar. Heb je de bevestigingsemail niet ontvangen, dan kan het zijn dat hij in de ongewenste email is gekomen. Als je een Hotmailaccount hebt komt ook heel vaak de mail niet aan. Voeg opautoavontuur.nl toe om deze problemen te ondervangen. Als je er niet uitkomt neem dan contact met ons op. Je kunt inloggen via de link door middel van emailadres en het wachtwoord wat je hiervoor hebt aangemaakt.
Voor een lunchpakket te go kan ook gezorgd worden. Op alle drie de routes zijn er verschillende restaurants die een kinderbox en een volwassen box aanbieden. Let op dat je wel besteld bij het restaurant/hotel waar je de route ook geboekt hebt.

Het kan per route verschillen, op de ene route zit er wat lekkers in de tas en op de andere route krijg je wat lekkers onderweg.

Als je een avonturenrit geboekt hebt dan kun je op het tijdstip van je geboekte dag bij het betreffende startpunt een avonturentas ophalen. Deze tas bevat spelletjes attributen.

Kijk anders ook nog eens bij de veelgestelde vragen als je nog meer wil weten.